Sous-chefkok

Sous-chefkok

Wij zijn per 1 september opzoek naar een sous-chefkok, ben jij de stressbestendige en daadkrachtige kok die wij zoeken?

De Oranjerie

De Oranjerie in Barneveld, gelegen op landgoed De Schaffelaar, is een sfeervolle locatie in Victoriaanse stijl. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, presentatie, condoleance of lunch/diner in ons restaurant: wij zorgen ervoor dat onze gasten niets ontbreekt. We zijn er dan ook trots op dat wij worden geprezen om het lokale karakter, onze gastvrijheid, de prachtige locatie en onze heerlijke gerechten. 

Wij geloven in een jong en dynamisch team, van vakmensen tot mensen die het vak willen leren. Wij hebben al jaren een mooie vermelding in de Lekker, de Michelingids en Gault Millau. 

Jij als sous-chefkok:

- Hebt elke dag weer zin om gasten te verbazen met jouw gerechten
- Houdt van samenwerken; ze noemen jou een echte teamplayer 
- Vindt het geen probleem om de leiding op zich te nemen 
- Ziet toe op de kwaliteit en voortgang van werkzaamheden, zowel in en buiten de keuken 
- Gaat graag de uitdaging aan en bent proactief
- Hebt ervaring in soortgelijke restaurants en wil jouw ervaring uitbreiden 
- Bent niet gek te maken! Stress, wat is dat?

Wij als De Oranjerie:

- Bieden een uitdagende baan, op één van de mooiste plekjes op de Veluwe!
- Hebben een leergierig en gezellig team
- Zorgen voor ontwikkelmogelijkheden 
- Staan zelf ook altijd open voor verbetering 
- Zorgen voor een passend salaris  

Smaakt dat naar meer?

Stuur dan je motivatie en CV naar info@restaurantdeoranjerie.nl t.a.v. Erik Hendriksen.
Langskomen of bellen naar +31(0)342 41 96 01 kan natuurlijk ook! 

 

Terug naar alle vacatures

Speciale wensen? Een feest op maat? Daag ons uit!

Lunch

Dinsdag11:30-14:30
Woensdag11:30-14:30
Donderdag11:30-14:30
Vrijdag11:30-14:30
Zaterdag13:00-14:30

Diner

Dinsdag18:00-21:30
Woensdag18:00-21:30
Donderdag18:00-21:30
Vrijdag18:00-21:30
Zaterdag18:00-21:30