Recept

Gekonfijte kalf

Ingrediënten:

  • 150 g kalfsmuis
  • 2 g kleurzout (verkrijgbaar bij de slager)
  • 50 g ganzenvet
  • 1 el (zelfgemaakte) mayonaise

Bereiding:

De kalf marineren met kleurzout. 24 uur onder druk koud bewaren. Ganzenvet smelten, kalfsmuis toevoegen en in 6 uur op 80 graden in de oven laten konfijten. Laten afkoelen, in blokes snijden en aanmaken met mayonaise.

Nieuws overzicht
Speciale wensen? Een feest op maat? Daag ons uit!

Lunch

Dinsdag11:30-14:30
Woensdag11:30-14:30
Donderdag11:30-14:30
Vrijdag11:30-14:30
Zaterdag13:00-18:00

Diner

Dinsdag18:00-21:30
Woensdag18:00-21:30
Donderdag18:00-21:30
Vrijdag18:00-21:30
Zaterdag18:00-21:30