Terwijl u uitkijkt over landgoed De Schaffelaar geniet u bij ons van een heerlijke lunch, diner, high tea of high wine. Wat uw keuze van onze menukaart ook is, u kunt er op rekenen dat alle ingrediënten dagvers, seizoensgebonden en afkomstig uit de omgeving zijn. Ingrediënten uit de regio zijn bij De Oranjerie de basis voor een culinaire ervaring van wereldniveau!
Mierikswortel | geitenkaas | gerookte bietjes
Vijgengel | suikerbrood | macadamia
Perfect Egg | kruidensla
Knolselderij | appel | aioli
Shitake | pittige kool | melous uitjes | zwartebonen jus
Gebakken eendenlever | kippenjus
Biologische appelstroop | noten-vijgenbrood
Voor onze menu’s geldt, dat wij deze alleen kunnen serveren wanneer iedereen aan tafel hieraan deelneemt. Laat het ons team weten wanneer u allergieën of dieetwensen heeft. Wij houden hier graag rekening mee.
Frambozendressing | noten | honing
Komkommer | dille | kruidensla | mosterdmayonaise
Eiersalade | frisse kruidensla
Biologisch brood | gezouten roomboter
Holtkamp kalfskroketjes | frisse salade | mosterdmayonaise
Gegrilde kip | komkommer | parmezaan | henne-eitje | krokantjes
Salade | krokantjes | zoetzure groenten | gerookte zalm | gerookte paling | vangst van de dag van een duurzame visserij
Veluwse mosterd
Taggiasche olijven | brood | aïoli
Vlees | vis | gevogelte | prijs per stuk
6 stuks
3 stuks