De Oranjerie

Meetings & Events

Restaurant De Oranjerie is ook een aansprekende locatie voor bijzondere gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag of een condoleance. Een bedrijfsfeest of een presentatie. Hiervoor kan het sfeervolle restaurant in zijn geheel worden gehuurd. Wij zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

High tea / high wine

Bent u op zoek naar een plek voor een onvergetelijke high tea of high wine? Wij bieden u een prachtige locatie met overheerlijke, zorgvuldig bereide lekkernijen aan, waar u met uw gezelschap volop van kunt genieten. [ Wij verzoeken u vriendelijk om hiervoor een dag van te voren te reserveren ]

HIGH TEA HIGH WINE

Huwelijk

Sfeervol, romantisch, groots en tegelijkertijd intiem. Dit maakt Restaurant De Oranjerie tot een unieke locatie voor een bruiloft. U bent hier welkom voor de huwelijksvoltrekking, binnen of in de tuin. Hierbij verzorgen wij natuurlijk graag de toost met bruidstaart, een lunch of het diner. Alles is mogelijk. Wij doen er alles aan om deze mooie dag perfect te laten verlopen. Zodat u tijd heeft voor uw gasten en natuurlijk voor elkaar.

Omdat de groep dag gasten doorgaans nooit zo heel groot is, is ons restaurant een intieme ruimte, waar het met zo’n vijftig personen goed toeven is. Bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van ons terras (ook ruim vijftig zitplaatsen). Maar is uw groep groter, dan is het eenvoudig om een tent aan de locatie plaatsen. Het blijft dan toch één geheel omdat De Oranjerie geheel uit glas bestaat.

Verjaardag

Geen zin in alle rompslomp thuis? Wij kunnen uw verjaardag tot in de puntjes verzorgen, precies zoals u dat zelf wilt.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellige high tea of een klinkende high wine? Perfect voor een jarige die een leuke middag met de gasten wil doorbrengen.

Of kiest u liever voor een diner? Dan verzorgen wij graag een ongedwongen en informeel walking diner, waarbij verschillende culinaire hoogstandjes worden geserveerd aan gasten die zitten of staan. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een sit down diner met heerlijke bijpassende wijnen.

Bedrijfsfeest

Eén keer per jaar uw medewerkers verwennen met een luxe borrel, een uitgebreide lunch of een heerlijke avond. Op landgoed De Schaffelaar is voldoende ruimte voor speciale activiteiten, zoals een roofvogelshow, een gps tocht of een wandeling met een gids die u van alles kan vertellen over de historie en de natuur. Kortom, teveel om op te noemen.

Graag maken wij met u een afspraak om te horen wat uw persoonlijke wensen zijn en om op basis daarvan vrijblijvend voor u een offerte te maken.

Private dining

Een zakelijke lunch of een feestelijk etentje met collega’s kan vragen om een rustige omgeving. Bent u op zoek naar een mooie locatie waar u besloten kunt dineren? Bij ons kunt u met uw gezelschap genieten van culinaire hoogstandjes tijdens een besloten diner.

Speciale wensen? Een feest op maat? Daag ons uit!

Lunch

Dinsdag11:30-14:30
Woensdag11:30-14:30
Donderdag11:30-14:30
Vrijdag11:30-14:30
Zaterdag13:00-14:30

Diner

Dinsdag18:00-21:30
Woensdag18:00-21:30
Donderdag18:00-21:30
Vrijdag18:00-21:30
Zaterdag18:00-21:30